Ankara’da Maden Ocağında Kaza: 14 İşçi Yaralandı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Maden Ocağı’nda Kaza: 14 İşçi Yaralandı

Ankara’nın Nallıhan ilçesine bağlı Hırkatepe mevkiinde bulunan Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’nda meydana gelen kaza sonucunda 14 işçi yaralandı ve 12’si taburcu edildi.

Hırkatepe mevkiindeki Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’nda saat 00.45’te meydana gelen iş kazasında, çalışanların bulunmadığı alanda tavan taşının kırılması neticesinde oluşan ters hava akımı sonucu, 2’si ağır olmak üzere toplamda 14 işçi yaralandı. Yaralı işçiler Beypazarı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Maden Mühendisi Enis Özdemir ve sistem yol vericisi Ferdi Güney’in Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Geri kalan 12 işçi ise Beypazarı’daki hastanede yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi. Ankara’ya sevk edilen diğer 2 kişinin tedavisi ise devam ediyor. Kaza anında içeride bulunan 29 işçiye ise herhangi bir zarar gelmedi.

Olayın ardından Jandarma ekipleri, maden sahasında güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Maden sahası boşaltılarak, faaliyetler durduruldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. – ANKARA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Buz da besin zehirlenmesi olur mu ?

Buz da besin zehirlenmesi olur mu ?  Yaz aylarında soğuk içecek tüketiminin arttığını belirten uzmanlar, içeceklere konulan buzların besin zehirlenmesine neden olabileceğini söylüyor.

Yüzünüzdeki lekeler lupus belirtisi olabilir! Pek çok organı etkileyebiliyor

Halk arasında kelebek hastalığı olarak adlandırılan lupus, bağışıklık sisteminin vücudu hedef alarak pek çok organı etkileyebildiği kronik bir rahatsızlık. Uzm. Dr. Füsun Topçugil, lupusun düşündüğünüzden daha yaygın olduğunu belirterek, “Lupus hastalığı bulaşıcı değildir. Ancak erken fark edilmezse, etkileri ciltle sınırlı kalmayıp böbrekler ve kalp dahil olmak üzere birçok organı etkileyebilir” diyor.

Baş ağrınızın sebebi klima olabilir! Bir tedavisi yok ama korunmak mümkün

Yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimaların, yanlış kullanıldığında sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu, yaz aylarında sıklıkla görülen klima çarpması sorununa değinerek, korunma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Sağlık Bakanlığı’nın yeni düzenlemesi “tetkik kısıtlaması” getirdi: TTB’den “Hekim bağımsızlığına darbe!” tepkisi geldi!

“Hangi branştan olursa olsun bütünlüklü bir değerlendirme yapmak her hekimin hem görevi hem sorumluluğudur”

Kalp krizi riski herkese eşit değil

Kolesterolü yüksek olan herkes aynı riski taşımıyor. Kolesterol testleri çoğu zaman eksik bilgi veriyor. Gerçek riski belirlemek için trigliserit, HDL ve bel çevresine de bakmak gerekiyor. Kan tahliliniz “normal” çıksa bile kalp krizi riski taşıyor olabilirsiniz. Çünkü total kolesterol değeri, partikül boyutu, insülin direnci ve bel çevresiyle beraber değerlendirilmelidir.

Zayıflarken kendinizi tüketmeyin! İdeal kilo kaybı buymuş, yaz avantajını kullanın

Yaz mevsimi sadece doğanın değil, bedenimizin de canlandığı bir dönem olarak karşımıza çıkıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Müzeyyen Çelik yazın sağlıklı kilo vermeyi kolaylaştıran 6 etkeni anlattı.