“Ben ve Babam – Vatan” filmi TRT 1’de yayınlandı

Yapımcılığını ve senaristliğini Uğur Uzunok’un üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor.

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sevcan Yaşar’ın paylaştığı yapımda, Hazım Körmükçü, Burak Sarımola, Erkan Meriç, Cansu Fırıncı, Toprak Kıvılcım, Burcu Kirman, İlayda Yıldırım, Merve Üçer, Yunus Aytekin, Necip Karakaya ve misafir oyuncu olarak Hakan Boyav, Erdal Özyağcılar ile Güzin Özyağcılar rol alıyor.

“Ben ve Babam-Vatan” Filmi Konusu

Ben ve Babam-Vatan, hayata karşı çekingen ve ürkek bir babanın ailesini ve vatanını korumak için beklenmedik bir cesaret serüvenini konu ediniyor. Ayrılmak üzere olduğu eşiyle arasını düzeltip ailesini kurtarmaya çalışan bir baba, kendisini 15 Temmuz gecesi oğluyla darbenin tam ortasında bulur. TÜRKSAT’ta mühendis olarak çalışan Cihangir, darbecilerin yayınları keserek halkın direnişini kırma girişimlerini engellemeye çalışır. Eğer darbeciler yayınları kesmeyi başarırlarsa halk çağrıları duyamayacak, sokaklara dökülemeyecek ve direniş başlayamayacaktır. Vatanını darbecilere karşı savunmaya çalışan Cihangir bir yandan da oğlunu koruma ve ailesini geri kazanma çabası içindedir. Sonunda galip gelen Cihangir, oğlu Can’ın doğum gününde darbecilere gösterdiği mücadeleyle gerçek bir kahramana dönüşür.

“HATIRLAMAK VE HATIRLATMAK İÇİN”

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin fragmanını paylaşarak, “İnsanın kötü anılarını hatırlaması gerekir. Kirli zihinlerin ülkemiz üzerine yaptıkları karanlık planları yerle yeksan ettiğimiz #15Temmuz gecesini anlatan yeni filmimiz “Ben ve Babam – Vatan”, bu akşam 20.00’de @trt1’de. Hatırlamak ve hatırlatmak için…” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir