Türkiye-Ermenistan sınırında kaybolan genç için arama çalışmaları başlatıldı

Türkiye-Ermenistan Sınırında Kaybolan Gencin Aranma Çalışmaları Başlatıldı

Türkiye-Ermenistan sınırında, sınır geçişini deneyen dört arkadaştan biri olan 28 yaşındaki İsmail Adir, akıntıya kapılarak kayboldu. Adir’in bulunması için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yapılan açıklamalara göre, Türkiye-Ermenistan sınırında sınırı geçmeye çalışan dört arkadaştan biri olan 28 yaşındaki İsmail Adir, akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi ve Adir’i bulmak için Jandarma ve AFAD ekipleri harekete geçti. Aras Nehri’nin sınır hattından akıntıya kapıldığı düşünülen Adir, nehir ve çevresinde aranıyor. Adir’in akrabaları ise endişeli bir şekilde bölgede bekleyişlerini sürdürüyor. – IĞDIR

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.


Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Yüzünüzdeki lekeler lupus belirtisi olabilir! Pek çok organı etkileyebiliyor

Halk arasında kelebek hastalığı olarak adlandırılan lupus, bağışıklık sisteminin vücudu hedef alarak pek çok organı etkileyebildiği kronik bir rahatsızlık. Uzm. Dr. Füsun Topçugil, lupusun düşündüğünüzden daha yaygın olduğunu belirterek, “Lupus hastalığı bulaşıcı değildir. Ancak erken fark edilmezse, etkileri ciltle sınırlı kalmayıp böbrekler ve kalp dahil olmak üzere birçok organı etkileyebilir” diyor.

Baş ağrınızın sebebi klima olabilir! Bir tedavisi yok ama korunmak mümkün

Yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimaların, yanlış kullanıldığında sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu, yaz aylarında sıklıkla görülen klima çarpması sorununa değinerek, korunma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Sağlık Bakanlığı’nın yeni düzenlemesi “tetkik kısıtlaması” getirdi: TTB’den “Hekim bağımsızlığına darbe!” tepkisi geldi!

“Hangi branştan olursa olsun bütünlüklü bir değerlendirme yapmak her hekimin hem görevi hem sorumluluğudur”

Kalp krizi riski herkese eşit değil

Kolesterolü yüksek olan herkes aynı riski taşımıyor. Kolesterol testleri çoğu zaman eksik bilgi veriyor. Gerçek riski belirlemek için trigliserit, HDL ve bel çevresine de bakmak gerekiyor. Kan tahliliniz “normal” çıksa bile kalp krizi riski taşıyor olabilirsiniz. Çünkü total kolesterol değeri, partikül boyutu, insülin direnci ve bel çevresiyle beraber değerlendirilmelidir.

Zayıflarken kendinizi tüketmeyin! İdeal kilo kaybı buymuş, yaz avantajını kullanın

Yaz mevsimi sadece doğanın değil, bedenimizin de canlandığı bir dönem olarak karşımıza çıkıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Müzeyyen Çelik yazın sağlıklı kilo vermeyi kolaylaştıran 6 etkeni anlattı.

Beyin sisiyle başa çıkmanın yolları

Kafanızda sürekli bir pus, dalgınlık ve yorgunluk hissi varsa bunun nedeni vitamin eksikliği
stres ya da gizli şeker olabilir. Beyni toparlamak için önce vücudu toparlamak gerekir. Uyku ve beslenme sorunlarını giderme ve zihni netleştiren alışkanlıklar bu yazıda…